MALATYA İL MEM ARGE

2019 – 2023 Dönemi Stratejik Plan Toplantıları

2019 – 2023 Dönemi Stratejik Plan Toplantıları

2019 – 2023 dönemi “Stratejik Plan Hazırlık” çalışmaları kapsamında müdürlüğümüze bağlı tüm kurumlarda“Stratejik Plan Hazırlama Ekipleri” oluşturulmuştur.  “Ar-Ge Online İşlemler” sistemine ekip bilgileri işlenmiştir. Müdürlüğümüz Strateji Şube Müdürlüğü Ar-Ge Birimi Stratejik Plan Hazırlama Ekibi tüm ilçelerde bilgilendirme toplantıları düzenleyecektir. Ekli listede yer alan kurumların stratejik plan ekiplerinden bir yönetici ve bir öğretmenin belirtilen gün ve saatte toplantının yapılacağı yerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

             Bilgilendirme toplantılarına birleştirilmiş sınıf okutan tek öğretmenli okulların öğretmen ve yöneticisinin, eğitim-öğretimin aksamaması için katılımı zorunlu değildir. Bu durumdaki okulların öğretmenleri stratejik plan hazırlık sürecinde bağlı bulunduğu İlçe Milli Müdürlüğü Stratejik Plan Hazırlama Ekibi ile iletişim halinde olarak planı hazırlamaları gerekmektedir.

            Bir müdürün birden fazla okul türünü yönetmesi (ilkokul, ortaokul vb. kurumların bir arada olduğu okullar) durumunda bilgilendirme toplantısına bir müdür yardımcısı ve her okul türünden bir öğretmenin katılması gerekmektedir. İlgili Müdür yardımcısı sadece kendi kadrosunun bulunduğu okul türünün toplantısına katılacaktır. 

            5018 Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu kapsamında Stratejik Plan hazırlama zorunluluğu olmayan özel okullardan “Ar-Ge Online İşlemler” sistemine bilgi girişi yapan okullar bilgilendirme toplantısına dahil edilmiştir. Ar-Ge Online İşlemler sistemine bilgi girişi sağlamayan fakat stratejik plan hazırlamak isteyen özel okulların bağlı bulundukları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Planlama Ekipleri ile iletişim halinde olmaları gerekmektedir.

            Ar-Ge Online İşlemler sistemine giriş yapmayan müdürlüğümüze bağlı eğitim kurumlarında görev yapan stratejik plan ekiplerinde yer alan bir yönetici ve bir öğretmeninin bilgilendirme toplantıya katılımı zorunludur. Ar-ge Online İşlemler sistemine bilgi girişi sağlamayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Stratejik Plan Hazırlama Ekibi personellerinin de bilgilendirme toplantısına katılımı zorunludur.

            Ekli listede yer alan kurumların toplantıya katılacak öğretmen ve yöneticilerinin toplantı saatleri süresince görevli izinli sayılmaları hususunda valilik makamına olur yazısı gönderilmiştir. Listede isimleri bulunmayan okulların aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden Ar-Ge Birimi Stratejik Plan Hazırlama Ekibi ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Battalgazi Toplantıları Takvimine ulaşmak için tıklayınız

Yeşilyurt Toplantıları Takvimine ulaşmak için tıklayınız

Diğer İlçeler Toplantıları Takvimine ulaşmak için tıklayınız

Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi - 0422 324 64 21 (Dahili 355)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.